45% tack vare Mona

Sossarna når toppnoteringar, efter toppnoteringar. En del tror att det är Reinfeldts förtjänst , en del tror att det är borgarnas orättvisa politik förtjänst.

Jag tror att det är tack vare Mona Sahlin som partiledare. Hon är ödmjuk, lyssnande och demokratisk. Hon är feminist och vågar stå upp för sina åsikter.

 Jag förvånas över att det är så många som påstår att hon är tyst och osynlig.

Det är lite poppis och känns lite kittlande radikalt att kritisera partiledaren.

Men jag har sett det mottsatta

Jag har sett hur hon uttalat sig de senaste veckorna om försvars och säkerhets politiken, om otryggheten, om det ojämställda samhället, hon har beskrivit vårt arbete om rådslagen och hur vi ska lyssna på medlemmar och medborgare. Om turnén för rättvisan, hon har utmanat moderaternas partiordförande Fredrik Reinfeldt på debatt, Mona Sahlin har kommenterat förslagen om skärpta sjukskrivningsregler och hon har beskrivit hur de deltidarbetande kvinnorna får lida när borgarna sparar 4 miljarder på dem.


Dessutom är det inte bara Mona Sahlin som ska bedriva oppositions politik
Ett hundratal socialdemokratiska företrädare uttalat sig i olika frågor och föreslagit åtgärder mot orättvisorna i samhället. Att sedan media inte alltid beskriver om vad socialdemokraterna säger, utan väljer miljöpartiet, naturskyddsföreningen, fackförbunden osv är väl knappast Mona Sahlins fel. Men det går säkert att dra kort siktiga egoistiska poänger att kritisera henne.

Och hur kul är det på en skala ???


45%

väntar vi på Mona


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0