Bok och biblioteksmässan



Pustar ut efter en intensiv dag på bok och biblioteksmässan i Göteborg. Det är alltid lika trevligt att vara där. Hela Svenska mässan kryllar av liv och lust. Här trängs allmänheten med bibliotekarier, förlag, organisationer och olika utställare om allt mellan himmel och jord. Debatter, utfrågningar, högläsning, speeekerscorner, boklotterier och tipspromenader med mera med mera.

Jan Guillou verkade hajpad och syndes i var och varannan monter. Många köade för att få autograf och ta en selfie. Men han är inte ensam, på bokmässan finns 2000 andra författare som är både intressanta, roliga och mångfacetterade författare. Brasilien är årets tema men även integration, internationalism lyfts fram i flera seminarier liksom många teman om skolan.

Jag var där för att stå i Riksdagens monter och vi fick många synpunkter från besökarna. Vi kunde dessutom berätta om hur det går att hitta i Riksdagens protokoll och tryck. 

Mona Sahlin syndes i vimlet, hon var där för att bland annat delta i en eftervalsdebatt och hon passade på att ge lite goda råd. Hon passar bra på bokmässan eftersom hon är klok som en bok 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0