Ovetenskaplig och missvisande undersökning av moderaterna

Nu har moderaterna i Skövde gjort en undersökning och tror att Skövdeborna vill vara med och betala till privata hotellägare.
Jag blev uppringd för några veckor sedan av undersökningsföretaget och svarade på frågorna. Det framkom inte förrän sista frågan att undersökningen var beställd av moderaterna. Då ställdes frågan. Tycker du det är rätt att kommunen satsar på Billingens friluftsområde.

Jag svarade JA på den frågan men kommenterade sedan att frågan är vilseledande eftersom det inte framkommer om det bara är på motionsspåren. Det framkommer heller inte om det även gäller byggnader osv. Men han som ställde frågorna svarade bara att hans uppdragsgivare ville ha frågan så formulerad.

Vi socialdemokrater är i allra högsta grad för en satsning på berget och friluftsområdet.
Avslaget från vår sida handlade inte om att satsa eller inte på Billingen, utan om de 45 miljoner kronorna för att köpa Blå hallen, badet och en bit mark. Vi ville ha en oberoende extern värdering.

Vi socialdemokrater älskar Billingens friluftsområde och rör oss gärna på Berget både sommar, höst, vinter och vår. Vi tycker det är viktigt att utveckla friluftsområdet. Det är kommunens ansvar.

Tyvärr svarade aldrig den borgerliga majoriteten på frågor om kostnader mm.

Vi vill fortsätta utveckla Billingens friluftsområde och ta ansvar för våra gemensamma resurser på ett förnuftigt sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0