Oj oj oj va trött Littorin är


Ser en trött och sliten arbetsmarknadsminister i Agenda. Undrar just om det är regeringens orättvisa politik som gör honom trött eller om det är insikten att hans politik inte fungerar i lågkonjunktur.

Men han lovade i alla fall mer pengar till arbetsförmedlingen och mer pengar till utbildning. Det är på tiden eftersom den moderatstyrda regeringen dragit ned på KOMVUX, dragit ner på arbetsförmedlingen och på uppdragsutbildningar.


Kommentarer
Postat av: Tord Oscarsson

Litorin verkade irriterad och tappade fattningen. I stället för saklig debatt gick han attack mot S Eftersom det inte fanns någon från S i studion blev det bara pinsamt.Han lovade inget.Pratade om vad som övervägdes. Jag misstänker att det handlar om att styra över pengar från annat område.

2008-11-30 @ 22:20:02
URL: http://www.s-info.se/tordoscarsson
Postat av: Eva Hedesand Lundqvist

Visst var det väl så att regeringen sa att det fanns tillräckligt med pengar hos Arbetsförmedlingarna i samband med att varslen i bilindustrin lades? De pengar som skulle tas för detta togs från långtidsarbetslösas konto.



Littorin verkar mycket irriterad och det är sannolikt så att regeringen nu ser att deras arbetsmarknadspolitik inte fungerar.



När jag träffar människor som tillhört/tillhör något borgerligt parti så verkar många ganska så irriterade på deras egen arbetsmarknadspolitik och politiken för sjuka.

2008-12-01 @ 09:28:46
URL: http://www.s-info.se/eva
Postat av: Patrik

Nej, iiiiingen från (s) fanns ju i studion,

jag kunde i alla fall räkna till 2.



Vilket program tittade du på?

2008-12-02 @ 15:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0