Hellre fler jobb än ytterligare skattesänkningar

Hellre fler jobb än ytterligare skattesänkningar

Idag tänker Anders Borg göra ett utspel i Almedalen där han kommer att påstå att han tar ansvar för landets ekonomi, att han därför inte har råd med att förhindra den stegrande arbetslösheten och att han därför inte har råd att satsa ytterligare på kommuner och landsting.  

Trots att han gör allt för att låta trovärdig och att han har den borgerliga media med sig i allt han gör.

Men den gode Borg har fel, fel, fel.

För det första har han sänkt skatterna med 80 miljarder. Det gjorde han för de pengar som vi socialdemokrater lämnat över vid regeringsskiftet . Han har alltså slarvat bort överskotten från de goda åren. Medels om skulle kunnat vara  bra tillpass nu i dåliga tider. Idag visar den rödgröna alliansen att män och kvinnor boende i Sverige hellre vill använda de gemensamma pengarna till nya jobb än till skattesänkningar till de som har det bäst

Jag läser med intresse peter anderssons blogg och kan också konstatera att det finns fler som drar den slutsatsen. Den rödgröna opinionen övertaget med 48,1 procent av väljarsympatierna mot alliansens 44,1 procent. Trots att all media är borgerlig och tar alla grepp de kan för att smutskasta oss och främst Mona Sahlin



Kommentarer
Postat av: Christer E

Det undersökningen visar är att 66% vill att ANDRAS skatt inte skall sänkas. Deras egen skatt? Den snackas det tyst om. Nä förresten, pensionärer som jobbar vidare efter pension skall få extra skattelättnader förutom de som de redan har.



Ganska symptomatiskt att detaljer om undersökningen är väldigt svåra att få tag på. Antagligenn för att de vinklade frågorna då sänker "analysen". Någon som sett detaljer?

2009-07-03 @ 13:11:24
Postat av: Erik XV

Jag antar att du inte har läst undersökningen.



Men, en intressant fråga är ju vilka skatter Sahlin och hennes Allians mot Sverige vill höja. Vet du?

Hur mycket vill de höja dem i så fall?



Ett hett tips är ju att jobbskatteavdraget tas bort. Hur ska (s) och du i så fall motivera för någon som tjänar 18-19.000 kr i månaden att de får en skattehöjning på 11-1200 kr/månad?

Hur många jobb skapar det?



Ja, sedan höjs ju fastighetsskatten också men det drabbar ju bara "de rika"...

2009-07-03 @ 23:06:39
URL: http://erikxv.blogspot.com
Postat av: Anders

tragiskt okunnigt monica..."all media borgelig".ö..tjena! sen har mona lyckats med konststycket att tappa ca 2%-enheter i väljarstödet sen valet -06 I OPPOSITION (vilket säger en hel del) OM ni hade haft trovärdig politik monica så hade ni med senaste halvårets kriser, lågkonjukturer och svarta löpsedlar lett med HÄSTLÄNGDER...men det gör ni inte!

2009-07-05 @ 00:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0