Trängd Reinfeldt höjer tonen

 

Det sägs att om man har lite och säga så ska man höja rösten. Undrar om det var det som Reinfeldt använde sig av idag i Riksdagens partiledardebatt.. Han pratade vitt och brett om hur han är stolt över den förda politiken. Stolt över vadå? stot över att arbetslösheten biter sig fast? stolt över 12% arbetslöshet eller stort över budgetunderskottet mindre. han skröt över att han hade 8 åtgärder som han genomfört för jobben, problemet är att det inte har hjälpt

Han har förvärrat krisen genom att skära ner på komvux, på arbetsmarknads, lånat pengar till skattesänkningar, inte långsiktiga besked till kommuner och landsting, han har inte använt fordonsindustripaketet. Allt detta har förvärrat krisen trots detta höjer Reinfeldt rösten och säger att han är stolt


Kommentarer
Postat av: nivar

Jag tycker Sahlin själv borde höja rösten och tala ur skägget angående sin egen politik, eftersom man fortfarande efter 3 års opposition inte talar om sin egen politik, utan satsar allt på klaga på alliansen istället. Inte så konstruktivt tycker jag.



Vidare så anser jag att det börjar bli dags för den rödgröna röran att komma överens om en gemensam politik snart, så att man kan redovisa detta för väljarna. Annars är det väl meningslöst att bilda en allians? För mig framstår s+v+mp i nuläget som mycket mindre regeringsdugliga än nuvarande regering.

2009-10-14 @ 10:45:36
Postat av: Bo

När dumheterna haglar är det lätt att man blir irriterad och höjer rösten. Jag tolkar det som att Reinfeldt är stolt över att man faktiskt har en uttalad jobbpolitik, till skillnad från oppositionen. En jobbpolitik som premierar att man jobbar, inte att man går på bidrag. Att arbetslösheten ökar är globalt, inte specifikt för sverige eller den politik som förs här. Att man Mona Sahlin använder arbetslösheten som ett argument att kritisera alliansen visar bara på hur desperat man är att hitta något negativt att säga.

2009-10-14 @ 13:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0