Du avgör Sveriges framtid

 

Ett dygn kvar tills din röst räknas

Imorgon är valdagen här och din röst är lika mycket värd som alla andras, i många andra länder kämpar fortfarande människor för demokrati och rösträtt. Gör din röst hörd, gör din plikt, gå och rösta

 Jag tycker att du ska ta chansen att förändra Sverige till det bättre. Men det viktigaste är att du röstar

Åtta år med borgerlig regering har ökat klyftorna mellan människor. Den borgerliga regeringen har gynnat de som har det gott, på bekostnad av de som livet gett en lite besvärligare väg. Arbetslösheten är högre än när de tillträdde, skolresultaten sjunker och det fattas folk i välfärden.

Vi socialdemokrater vill ändra på det. Vi vill prioritera åtgärder som skapar jobb och som gör det enklare för människor att få jobb. För vi vet att jobbet är vägen till ett liv där du själv väljer din väg.

 



Vi vill också prioritera skolan. I åtta år har vi sett sjunkande resultat och en större utslagning av de barn som har svårare att få hjälp hemma. Samtidigt som regeringen satsar mycket pengar på t ex läx-rut, avdragsmöjligheter för de som har råd att betala för extra läxläsning. Något som alla är med och betalar genom att resurserna till skolan minskar.

Satsningar på välfärd före skattesänkningar. När fler arbetar får vi in mer skatteintäkter som kan stärka kvalitén och personaltätheten i skolan, äldrevården och på andra håll inom välfärdern

Ta chansen att påverka framtiden, rösta.

Och rösta gärna för förändring, välj en socialdemokratisk valsedel och visa att du vill ha svetsaren Stefan Löfven som statsminister. Svetsaren som ska svetsa ihop landet.

Det är du som avgör Sveriges framtid!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=84IO8DscbZs

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0