Sverigedemokraterna i allians med den borgerliga regeringen

Vi vet sedan tidigare, att i de omröstningar i riksdagen där Sverigedemokraterna kunnat fälla avgörandet röstade partiet i 9 av 10 fall med regeringen. Det ar Riksdagens utredningstjänst konstaterat.

Dessutom visar det sig att moderater ringer till SD. Hur vanligt det är vet vi naturligtvis inte eftersom detta sker i hemlighet och det verkar som att tysthetslöften också ges.

I mitt utskott, trafikutskottet, sitter både Jan-Evert Rådström och Tony Wiklander de har uppenbarligen haft kontakter. Jag är inte ett dugg förvånad. Men frågan är vad det kommer att leda till i framtiden?


expr ab svd 2


Kommentarer
Postat av: Sven Tycker

Tyvärr är nog inte Tony Wiklander något sanningsvittne...

2011-06-14 @ 13:33:05
URL: http://www.swl.nu/tycker
Postat av: Sysifos

1) Det stör mej att en person (Marie Demker) med hjälp av sin forskarstatus får detta utrymme med sina högst personliga funderingar. Vad är nytt med att politiker byter ben eller har en officiell sanning och en inofficiell sanning? Det är en journalistisk nyhet som absolut inte ska tystas (- tvärt om för tusan!), men man inte behöver löjla sej och sminka en simpel gris med "forskarstatus". Jag betvivlar inte att denna spekulationsnivå är signifikant för hennes forskargärning. Ont om stringent forskare i Göteborg. Många politiskt motiverade "professorer" där.2) Till dej Monica, vad är det "misstänkta" med att två partier, med tydligt demokratiskt stöd, samverkar i politiska frågor? "Men frågan är vad det kommer att leda till i framtiden?" - ja kanske fler konstruktiva samtal istf att slösa bort värdefull tid som FOLKVALD, att ägna negativ energi på att misstänkliggöra demokratiskt FOLKVALDA när man borde ägna sej åt att värpa egna idéer. Ont om idéer? Kanske inte ens ett rekvisit för en socialdemokratisk förtroendevald? Som riksdagsman är man tydligen mindre värdefull som idéspruta och mer värdefull som "lojal" röstboskap åt ledningen - det gäller i alla partier - har Ipred och FRA-omröstningarna visat ;)

2011-06-14 @ 14:02:28
Postat av: TK

Det gick bra att ha SD mot FAS 3 va? Sluta hyckla nu! Sluta bete er odemokratiskt! SD har blivit invalda i riksdagen demokratiskt lika mycket som ni! Men ni beter er minst odemokratiskt!

2011-06-14 @ 15:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0