Det ger optimism och framtidstro

Jag delar uppfattningen om att 29,2% är på tok för dåligt för att vara Svensk Socialdemokrati. Det är oerhört långt kvar innan vi fått tillräckligt många som ger oss förtroendet. Vi behöver förtroendet för att komma tillrätta med massarbetslösheten, miljöproblemen, orättvisan och barnfattigdomen.

Men håll med om att mätningar som visar att vi går upp över 4% på bara en månad ger energi. Jag ser både på facebook och twitter glädjeyttringar och jubel. Det i sin tur ger arbetslust och drar till sig ännu fler nyfikna väljare. När våra sympatisörer börjar prata politik på jobbet, i affären och med grannar ger det ringar på vattnet och den positiva spiralen äter sig uppåt.

Många sätter sitt hopp till Stefan Löfven och hittills har han klarat sig utmärkt. I sitt installationstal på fotografiska för 3 veckor sedan var han tydlig jobben, utbildning och jämställdheten. Sedan dess har hans uttalande varit det samma som står i vår budgetmotion från hösten 2011. Det är bra, den budgetmotionen som adlelses för få känner till borde vi presentera igen, hänvisa till i tal och på arbetsplatsbesök.

Det här kommer att bli bra. Men mycket arbete kvarstår. Det ska bli riktigt riktigt kulDN svd GP AB expr

Kommentarer
Postat av: Jarl Karlsson

Hej! Jag har i flera sammanhang föreslagit att partiet , precis som du skriver, lyfter fram de goda idéerna i vår budgetmotion - visa på vårt alternativ! Politiken ger skillnader och de är dessa vi ska kommunicera invånarna med./Jalle2012-02-19 @ 11:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0