På plats i Almedalen

På plats i Almedalen

Partisekreterare Marita Ulvskog höll ett ideologiskt och bra tal på onsdagkvällen

Kommentarer
Postat av: Mårten

Hur många hundra år behöver sossarna innan de kan genomföra sin ideologi? De har ju haft makten nästan obrutet i 70 år. Snacka går ju men deras "välfrdspolitik" har misslyckats totalt. mellan 10-20% av svenskarna är arbetslösa. Sossarna kompromissar med kommunister och miljöpartister, inte för att de tror att det ska göra samhället bättre utan för att slippa en misstroendeförklaring och där med förlora regeringsmakten.

2005-07-08 @ 10:26:46
URL: http://naturvetenskaparen.webblogg.se
Postat av: lasse

Det uppstår hela tiden nya klyftor eftersom politiken inte styr allt. Inte ens ska styra allt. Marknadskrafterna tar inte hänsyn till att männikskor blir lidande, de ska de inte göra heller, de ska sälja varor och tjänster med reklam, de ska tjäna pengar och det gör de också. Därför ökar klyftorna och sossarna kan rätta till skillnaderna lite grann genom barnbidrag, världens längsta föräldraförsäkring, trygghetsystem om det skulle hända dig något.
Lasse

2005-07-08 @ 13:40:26
Postat av: Joachim

Lasse, att det uppstår nya klyftor i Sverige kan ha sin förklaring i att socialdemoktratin misslyckats med sitt primula focus!
Trots s-märkt styrelse 60 av 70 år tjatas det fortfarande om klyftor hit och kapitalism dit. Istället för att projicera energin åt bekämpandet av den arbetslöshet som leder till de omtalade klyftorna, projicerar socialdemokraterna sin kraft på att underblåsa den klasskamp som partiet är beroende av för att existerar.

2005-08-06 @ 10:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0