Distriktskongress i Skara och ledig dag…

Idag har jag haft min första hellediga dag på länge. Har passat på att hjälpa till lite med städning, matlagning och tvätt. Förutom att det blir rent så är dammsugning bra uppvärmning inför jogging. Kändes skönt att dra på sig joggingskorna och få komma ut i naturen, lyssna på fåglarna och springa av sig lite "stress".

Igår hade socialdemokraterna i Skaraborg sin distriktkongress. Vi hade bland annat besök av biträdande partisekretare Håkan Juholt och kommunminister Sven-Erik Österberg. De var båda jätte bra. Att vinna valet blir svårt men med bra politik för trygghet i den Svenska modellen och att vi är många som berättar om det gör att vi ska klara av det, var deras budskap. Vi som var där blev ordentligt peppade på att åka till våra respektive hemorter för att knacka dörr, göra arbetsplatsbesök och träffa väljare.

Dessutom fastställde vi ett politiskt program för Skaraborg. Med frågor som vi ska driva i kommunerna. Det handlar om äldrefrågor, miljö, tillväxt, bättre skolor osv. Ska bli kul att få föra ut det budskapet. Vi fastställde våra region och riksdagslistor också. Annelie Stark toppar listan till Västra Götalandsregionen följt av Hans Aronsson. Urban Ahlin toppar listan till Riksdagen med mig som tvåa. På tredje plats kom Patrik Björck från Falköping, han är ny i de här sammanhangen men är väl känd i de fackliga leden. På fjärde plats kommer min bästa kollega och vän Carina Ohlsson från Lidköping. Går det bra i valet tar vi fem mandat från Skaraborg, då kommer även Peter Lindroth, kommunalråd fån Karlsborg in. Det blir ett bra gäng att jobba tillsammans med.

I morgon är jag inbjuden till seniorer i Lidköping

 

Monica.nu


Kommentarer
Postat av: Eva-Lena Jansson

Kul att du och Carina återigen är de kvinnliga toppkandidaterna från ert partidistrikt. Nu får vi ge järnet i valrörelsen!

2006-04-09 @ 22:09:58
URL: http://www.evalenajansson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0