Cecilia Widegren vill inte erkänna att hon röstat emot tidigareläggningen av E20an

I måndags påbörjades satsningarna på E 20 av Göran Persson. Detta med hjälp av den förskottering som görs av socialdemokraterna, centern och folkpartiet i Regionen och en enig Götene kommun. Kommunen tar ett lån som inte kostar någonting. Lånet betalar vägverket tillbaks om två år. Regionen betalar räntan. Socialdemokraterna, Centerpartiet och Folkpartiet har istället för att bråka tagit initiativ till att denna satsning på E 20 Ansvarsfulla politiker som samarbetar och satsar på regionalutveckling och skapar resultat i Skaraborg och Regionen som syftar framåt.

Vad har då moderaten Cecilia Widegren gjort för E 20 förutom mediautspel och förutom att klaga?
Verklighetens Cecilia Widegren har röstat emot förslagen om satsningen på E 20 i Regionfullmäktige. Hon har till och med reserverat sig mot besluten! Anledningen till att hon motsätter sig förslaget är att hon vill att enbart staten ska betala för utbyggnaden av E 20. Inget nytänkande eller flexibilitet, kreativitet eller alternativ för den damen inte!
När hon var Regionstyrelsens ordförande var ekonomin körd i botten. Nu när regionen kan satsa framåtsyftande då är moderaten Cecilia emot...

Monica Green
http://hallekis.com/xx060814a.htm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0