Stackars ministrar som inte har råd att följa lagen ang. svart hemhjälp

 

Reinfeldt försvarar de två ministrarna som har haft svart hemhjälp med att de har haft mycket att göra och inte visste att de skulle bli ministrar. Man tar sig för pannan. Så vi ska ha olika lagar för de som tror att de ska bli ministrar än för de som inte tror att de ska bli det. Det är chockerande att Sverige har en statsminister som inte tycker att alla ska göra rätt för sig. Vad ska de leva av sedan de där pigorna som inte har någon försäkring i arbetet, som inte får rätt till pension, som inte har några rättigheter utan kan kastas ut på gatan när som helst.
Cecilia Stegö-Chiló (m)  har en taxerad förvärvsinkomst på 659 200 kronor och en Förmögenhet: 1 479 342 kronor. Trots det har hon inte råd att betala ”vitt”, hon tycker att arbetsgivaravgifterna är för dyra så hon struntade i dem. . Så om den lågavlönade ensamstående mamman tycker att momsen är för dyr på köttfärsen i mataffären, ska hon då strunta i att betala momsen när hon kommer fram till kassan?
Maria Borelius (m) är egenföretagare och 0-taxerare. Hon jobbade i London säger hon om varför hon hade svart hemhjälp. Jag misstänker att en person som pendlar till London i sina affärer har råd att betala vad det kostar och därmed göra rätt för sig de anställda hon haft i sitt hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0