Gott slut och ta det försiktigt med raketerna

Dags att göra slut på 2007, året då klyftorna ökade i rasande fart mellan rik och fattig, mellan stad och land och mellan män och kvinnor. Som det ser ut just nu så ökar klyftorna ännu mer nästa år......
Ha en bra nyårsafton och ta det föriktigt med champangen och raketerna....
image376

Kommentarer
Postat av: Neda

Det skulle nog inte skada att vara lite optimistisk... Så som du och många av dina partikamrater är igång, och med de senate siffrorna, lär det ju gå lite bättre för er vid nästa val. Jag var själv i Riksdagen vecka 47 och du var en av få ledamöter jag kom ihåg just för det stora engagemanget! Jag gillade speciellt det du sa under statministerns frågestund om att slå på dem som redan ligger.

2007-12-31 @ 02:35:43
Postat av: Anita

Håller absolut med om att vi ska ta det lugnt med nyårsraketer, efter allt snack om klimatfrågor så kan vi också göra nåt väldigt konkret och bra för miljön. /Anita

2007-12-31 @ 16:10:45
Postat av: Lasse Berglund

Håller helt med dig i resonemanget om att vara försiktig, nåja lite för mycket Champagne är nog inte skadligt utaqn snarare mera sövande, men när det gäller raketer så ja att uppmana folk att vara försiktiga räcker nog inte riktigt. Jag brukar normalt inte vara för förbud utan snarare tvärtom men i frågan om raketer så måste jag nog tyvärr förespråka ett totalt förbud.

För skall vi titta lite på det så är det nästan skrämmande att det inte kommit ett sådant ännu, läste en siffra om att 300 personer ungefär kommer att skadas av raketer och då kommer dom flesta skadorna inom en 12timmarsperiod, skulle man då leka med siffror och räkna ut ett statistiskt årstal skadade så blir det då alltså 219 000 skadadde på ett år, nu vet ju jag att det inte är så många skadade och det är ju tur men som statistik är det intressant, för säg mig någonting annat som skulle få säljas i sverige som statisktiskt ger så må¨nga skadade per år.

Gott nytt år till alla människor på vårt klot

2008-01-01 @ 01:38:49
Postat av: Moderatna äger

hahaha, du med dina fega sosse åsikter. Ni vågar inte göra någonting. En sosse regering e ju samma sak som att sätta en lag som säger att man inte får förändra någonting i hela landet. Dagens regering vågar iaf göra någonting, de vill ha förändring, och dessutom BRA förändring. De gör det på rätt sätt också. Hade man IQ testat moderater och sossar så kan jag lova att moderaterna skulle ha högre snitt, eftersom de tänker mer logiskt. Om man är smart nog att förstå att Ms politik fungerar så röstar man på dem.

2008-04-17 @ 17:27:24
Postat av: Moderatna äger

Tänkte bara lägga till en liten komisk, men sjukt logisk grej. Vet du hur jag kom till denna blogg? Jo, de va när ja sökte "a-kassa bikta" på google. HAHAHAHA, va säger inte det om sossar? Bidragsfuskare.

2008-04-17 @ 17:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0