Socialdemokraterna når en ny rekordnivå med 46,7 procent


En julklapp som heter duga. Men så har borgarna också gjort självmål på självmål. Människor gillar inte att se när orättvisorna ökar, när de som har det svårt får det ännu sämre. De allra flesta vill ha ett lugnt och tryggt samhälle och då måste alla få vara med.

Just nu går det bra för Sverige och jobben strömmar till. Den brinnande högkonjunkturen gör att det under det senaste året okt 06- okt 07, tillkommit drygt 80 000 nya jobb. Det är jättebra, men vi ska komma ihåg att under socialdemokraternas senaste år okt 05-okt 06 i regeringsställning tillkom mer än 150 000 nya jobb, detta utan att straffa de arbetslösa.

Ersättningen i a-kassan har sänkts och reglerna hårdnar allt mer, plusjobben har tagits bort, alla möjligheter till en andra chans i livet - oavsett om det har kallats Komvux eller arbetsmarknadsutbildning - minskar eller försvinner helt. Unga drabbas särskilt hårt.

Allt detta gillar inte människor därför sjunker deras siffror som en sten.

Men det är inte val nu och det är långt kvar innan vi socialdemokrater kan ropa HEJ


DN


Kommentarer
Postat av: Nicklas Eriksson

Mmm, fast Monica, ni i riksdagsgruppen måste hålla huvudet kallt nu och inse att det INTE är för att folk älskar oss så mycket som vi har de här siffrorna, utan för att de är så missnöjda med främst moderaterna.

Gungbrädan kommer att vända till våren, var så säker, och då duger det inte att en yrvaken Mona SAhlin står och surrar om "rådslag", då jäklar gäller det att ha en politik, och det har vi inte nu.

God Jul och Gott Nytt År från Göteborg!

2007-12-22 @ 10:44:50
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Havsglimten

Det har inget med Mona att göra...folk är bara arga på Alliansen. När valet närmar sig så får vi kanske se obetydliga skillnader på parhästarna.
Folket vill ha en Rättvis och Human politik och det har vi inte sett något av sedan Palmes tid.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0