Han tror sig själv

Göran Hägglund är en hygglig prick, snäll och vill alla väl. Synd bara att hans politik leder till ökade klyftor och fler som slängs ut utanför skyddsnätet i Sverige.

Han vill nog väl men det blir fel. Ta till exempel hans inledning i Almedalen. Han pratade om att högeralliansen vunnit för att de lovat avskaffa fastighetskatten. Han sa til och med att den avskaffas vid årsskiftet. Har han glömt att de höjer reavinstbeskattningen och inför en Kommunalavgift istället. Kommunalavgift är dessutom en sanning med modifikation eftersom det är staten som ska ha pengarna. Dessutom nämner han inte det orättvisa nämligen att alla ska betala samma. Borta är tanken på att betala efter förmåga. Borta är utjämning från de som har det allra bäst till de som har det svårt att gå ihop ekonomiskt. Om man dessutom lägger till att allmännyttan ska säljas ut och att räntebidraget avskaffas så kan vi tydligt se slakten av en social bostadspolitik.
Men Göran han tror att han gör något bra när han är med och genomför den blåskatteväxlingen. Han tycker det är bra att slott och koja ska beskattas lika

dn

svd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0