Tips gör som i Västsveige där s, fp och c styr tillsammans

Tre partier är överens om att  samarbete i regionen är en bra grund för hälsa och trygghet i vardagen och för ett livskraftigt framtida Västra Götaland. Med en gemensam politisk plattform läggs en grund för en fortsatt stark och stabil utveckling under mandatperioden.
Sedan regionen bildades, efter den första orliga, turbulenta  tiden med moderaternas Cecilia Widegren i spetsen, har stora steg tagits i rätt riktning.
Genom regionen och samarbetet med bland annat kommunerna har vi stora möjligheter att underlätta planering och genomförande av viktiga satsningar på bland annat infrastrukturen i Västra Götaland. Regionen har goda förutsättningar att klara ett utvidgat ansvar och antar o utmaningen från klimatförändringarna och ska arbeta för att bryta vårt beroende av fossil energi.

Vårdgarantin ska genomföras fullt ut, ett tidbokningssystem ska införas, sjukvårdsupplysningen ska förbättras. Tillgängligheten i primärvården ska förbättras bland annat genom en bättre sjukvårdsupplysning. Ett stort arbete ska starta för att höja kvaliteten i alla vårdverksamheter.

I västra Götaland tar de ansvar föra att arbeta både med utveckling och vård. Satsa på forskning och kultur samtidigt som de stärker och utvecklar hälso- och sjukvården.

 

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=649121

 

s i väst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0