De nya moderaterna = följ bara de laga som du känner för...


De lever i ett paradis, har egna lagar, andra ska passa upp åt dem och de tjänar bra med pengar.

Kan det vara en bra sammanfattning av de nya moderaterna? Det som uppdagats i samband med det senaste årets skandaler runt moderata ministrar, moderata stadssekreterare och moderata EU-parlamentariker ger bilden av ett eget sorts folk.

Långt från vanliga människor som sliter med att få vardagen att gå ihop, sliter med räkningar och ränta, sliter med livspusslet mellan jobb, barn och hem i vardagen.

Nej, de nya moderaterna tycker att andra ska passa upp åt dem, de är för upptagna för att dammsuga själva, för märkvärdiga för att betala skatt på tjänsterna och umgås bara med sådana människor därför tror de att det är normalt och OK.

Att Carl och Charlotte Cederschiöld som tjänade sammanlagt nästan 2 miljoner förra året använder sig av svart städhjälp kan ju knappast vara av ekonomiska skäl, det måste ju vara för att de tycker att de står över lagen. Inte konstigt då att de tror att det där med skattesubventionerade hushållsnära tjänster skulle innebära mer vita jobb. Staten (andra skattebetalare) ska betala, de har aldrig tänkt tanken att de skulle göra det självasvart

städhjälp

kris


Kommentarer
Postat av: Lars

Fast nu verkar det ju som om det enda Cederschiöldarna inte gjort är att skicka in kontrolluppgifter då årsavgifterna inte överstigit 10000 kr. Och hur som helst så har ju över 50% av deltagarna i Aftonbladets poll uppgivit att de använt sig av svart arbetskraft, något som jag kan slå vad om att varenda hantverkare i livet har hjälpt till med.

2007-11-05 @ 09:16:51
URL: http://hellstrom-lars.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0