Har Moderaterna så få företrädare som inte köpt svart?


Hur ska man tolka dagens "nyhet" om att Ulrica Schenströms ersättare Nicola Clase, har betalat svarta pengar för renovering av sin fastighet.? För moderater i allmänhet tolkas det numera som att vi måste förstå att ingen är ofelbar, den finns en människa bakom de hemska rubrikerna osv.

För andra kan det tolkas som att moderater lever i en sådan värld att de tycker att de står över den lag som gäller för alla anda. Svart arbetskraft, svart barnflicka källaren, inte beta TV-licens är några exempel på deras leverne som visat sig det senaste året.

Jag delar uppfattningen om att alla gör misstag och välkomnar om det skulle bli en mer nyanserad debatt. Men det skulle vara klädsamt om Fredrik Reinfeldt någon gång kunde visa ödmjukhet även inför den opposition han kritiserade så hårt under förra mandat perioden.

Dessutom tycker jag fortfarande att han ser så trött ut. Göran Persson klarade 11 år. Det är dags att låta  Fredrik Reinfeldt slippa detta ansvar som han uppenbarligen bara blir uttröttad av

expressen

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=711839

dn


lars stjernkvist i GP


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0