Vem styr landet?

Att statssekreterare Ulrica Schenström nu avgått från sin tjänst var det enda rimliga.

Men det går inte för Fredrik Reinfeldt att komma undan frågan om vem som hade ansvar den aktuella krogkvällen. Hade Schenström krisjour? Om inte vem hadde det då?

Hittills har statsministern vägrat att svara. Att han inte svarar kan bero på att ingen hade ansvar. Men allt faller tillbaks på Statsministern själv. Han kan inte hantera kriser så bra...

Dessutom är han trött. Varför blir han så trött efter bara ett år i regeringen. Han brukade kritisera Göran Persson om att han såg trött ut efter sina 11 år som statsminister. Reinfelt blir slutkörd på ett år. Det bådar inte gott för de resterande tre åren för borgarna vid makten


Ulrika

avgår


Kommentarer
Postat av: Nätkollen

Hej!

Du citeras i veckans Nätkollen hos Agenda!

Nätkollen är Agendas förlängda arm på Internet. Här bevakar vi de just nu mest debatterade frågorna bland såväl bloggare som ledarskribenter och andra debattörer: vilka olika aspekter av en aktuell fråga eller händelse dryftas? Vem tycker vad, vem håller med och vem säger emot?

Den här veckan tar Nätkollen upp statssekreterare Ulrica Schenströms avgång. Du är en av dem som citeras i artikeln. Gå in och läs mer på http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=73339&a=957314 nu med en gång!

Sveriges Televisions fördjupande samhällsprogram Agenda med programledare Karin Hübinette är i höst tillbaka med 17 nya program. Varje söndag 21.15 i SVT 1 med start 26 augusti. Vårt mål är att utifrån er tittares perspektiv ge kunskap, förklara olika sammanhang och analysera de viktigaste händelserna under veckan som gått och under veckan som kommer i såväl Sverige som runt om i världen.

På vår webbplats, www.svt.se/agenda, publicerar vi materialet som inte fick plats i tv-sändningen. I våra forum kan du tillsammans med många andra enkelt diskutera och debattera de ämnen som vi tar upp och i Nätkollen bevakar vi vad som florerar i bloggosfären och på andra arenor på nätet.

Surfa in på sidan och ta en titt själv!

Med vänliga hälsningar,

Erika Christensson
Webbredaktör på Agenda, Sveriges Television
www.svt.se/agenda

2007-11-02 @ 09:45:10
URL: http://www.svt.se/agenda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0