Dra inte för stora växlar av bra opinionsläge även om det värmer gott


Visst är det bra för självförtroendet att socialdemokraterna ensamma är lika stora som de fyra höger/borgerliga allianspartierna. Men det är för tidigt att tro att vår politik är tillräckligt attraktivt. KD ramlar underspärren för att de är omoderna, men hur ska vi bli moderna?

Vi behöver fortsätta diskutera i rådslag, lyssna och ta in synpunkter från fler än bara de som går på socialdemokratiska möten.

Som exempel kan jag nämna hur vi ska göra i Skövde. Vi ska vi bjuda in till Tjejkväll 22 oktober på kulturcaféet Vi söker dig tjejer och kvinnor som vill berätta om sina framtidsdrömmar om arbete, utbildning och trygghet. Vad har de för idéer, tankar och synpunkter på hur framtidens jobb ser ut, hur ska utbildningen formas för att vara modern och hur ska den ekonomiska tryggheten se ut i samhällsförändringen.

Det är S-kvinnor i Skövde som inbjuder till tjejkväll för att prata jobb, välfärd och miljö. Det är i samband med det rådslagsarbete som pågår där allmänheten har möjlighet att ge synpunkter om hur socialdemokraterna ska utforma sin politik till att bli modern, ansvarstagande och rättvis. Efter valförlusten 2006 måste vi ta nya tag och lyssna på fler därför vill vi ha fler synpunkter. Vi ska lyssna och tar till oss för att forma socialdemokraternas politik.

  

Kd under spärren


Kommentarer
Postat av: Jan-Inge Flukt

Det blir bra med Sverigedemokrater i riksdagen.

2007-10-14 @ 12:27:23
URL: http://jinge.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0