Stoppa hela försäljningshysterin


Att regeringen försatt sig i en ohållbarsituation med alla turer fram och tillbaks för att försöka sälja ut Svenska folkets egna tillgångar.


Trots att statsekreterare Funered avgår är det Odell som ska sköta utförsäljningen

Odell är i allra högsta grad inblandad i Carnegiehärvan. Och helt nyligen rekryterade han ytterligare en politisk medarbetare från Carnegie: En person som fram till dess ansvarat för företagets regelverk och som lyftes upp till en hög position och det håller inte.

Han stannade bara en månad, när han rekryterades påstod han att han höll etiken högt. Så när han nu tvingades avgå så påverkar det naturligtvis både Odell och försäljningen.


I dag är det utfrågning i Näringsutskottet, vi får se hur det slutar. Förhoppningsvis går det att få de borgerliga att inse att de har ansvaret för försäljningarna och att de kan stoppa cirkusen om de vill


Funered


funderade


Kommentarer
Postat av: Sven Hovmöller

Bra rutet om utförsäljningen av våra gemensamma tillgångar.
Men en liten fråga: Varför har Du annonser på Din blogg? Till exempel Sexfdvd 3 st 120:- Toys?
sven

2007-10-03 @ 09:42:28
Postat av: Ronnie

Vi lever i ett sjukt samhälle när personer som har en hög kompetens inom sitt område inte får utföra det arbete de är satta att utföra. När media mfl. (ex bloggar som denna) inte tar reda på Funereds roll och direkta ansvar inom Carnegie. När Funereds ansvar inte involverade det regelverk som FI hade mest kritik inom. Han avgår endast för att det finns en koppling mellan honom och Carnegie. Östros borde ha en spade i huvudet och vakna till lite tycker jag. Hmm... var det inte han som fick en prickning i KU.

2007-10-03 @ 09:47:44
Postat av: Sonny Johnson

Odell har blivit en belastning för trovärdigheten
för regeringen. Han bör omedelbart lämna sin post.
Varför sälja ut lönsamma företag som ägs av svenska folket? Ta ert ansvar och sälj inte lönsamma företag som vi tillsammans äger.

2007-10-03 @ 10:09:43
Postat av: Björn Johansson

Hej !
Håller med ,Odell är i högsta grad inblandad. Hörde på radions nyheter nyss att det var oppositionens tryck som gjorde att Funered till sist avgick? Man blir trött. Han avgår väl för att han inte skött sig i sitt tidigare arbete i Carnegie? Forseke förstod snabbt att det här blir farligt men gav oppositionen skulden för att hon måste avgå. På den vägen är det ,dom har inte gjort något oegentligt det är oppsitions fel att en av de största skandalerna för denna regering inträffat. Odell måste också ta sitt ansvar och avå.
Björn Johansson

2007-10-03 @ 10:27:02
Postat av: Stefan

Brösttoner från vänstern som vanligt... Visst säljer vi gemensamma tillgångar men vi får också betalt gemensamt! Och varför tror ni att blir till underpris? Det är klart att regeringen har vett att ta betalt. Om socialdemokraterna vinner valet 2010 så har jag ett tips: Köp tillbaka bensinbolaget OK Petroleum som regeringen Bildt sålde på 90-talet. Jag menar: Varför kan staten inte köpa bolag? Eller kanske är det ingen som saknar innehavet i OK idag?

2007-10-03 @ 20:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0