Borgarna firar men Svenska folket känner sig lurade


Nu ska de fira med pompa och ståt ettårsdagen av den borgerliga valsegern. Men vad är det de firar egentligen. Firar de att det blivit dyrare att ha och köra bil?, Firar de att pensionärer betalar högre skatt, de sjuka får lägre ersättning, att fastighetskatten blir en kommunalavgift+ dubbel skatt i reavinst, vilket drabbar alla småhusägare ute i landet bland annat Skaraborg.

Även i Skaraborg känner väljarna sig lurade. Inte minst på de uteblivna vägsatsningarna Under hela förra mandatperioden förslog kd, fp, c och m från Skaraborg mer resurser till vägarna. De gjorde många populistiska utspel om 20an, allt från att åka långtradare till Stockholm till att göra utfästelser till företag längs vägen om att de skulle bygga motorväg av E20. Men nu har vägverkets tvingas prioritera ned sina planer. Detta är ett svek till de Skaraborgarna som trodde på löftena.

Dessutom har djurskyddsmyndigheten i Skara lags ned och Räddningsskolan i Skövde står på tur i slakten på verksamhet och om försvaret klarar sig vet ju ingen för närvarande.

Mitt i denna turbulens och osäkerhet står borgarna och firar.

dn

svd


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0