I morgon träffas den borgerliga regeringen på Harpsund


Undrar vilka problem de börjar med. Ungdomsarbetslösheten, inflationen, missnöjet på landbygden, oron för tillväxten? De borde ta i alla svåra frågor och till exempel titta på scbs senaste mätning. Där det visar sig att andelen arbetslösa ungdomar var 16,5 procent, en ökning från 13,4 procent för ett år sedan.

Eller kan det bli så att de sopar alla problem under mattan, försöker hålla skenet uppe så länge som möjligt, låtsar som det regnar och äter kräftor istället? Det får framtiden utvisa.
Klart är i alla fall att missnöjet med regeringen bara ökar och att missnöjet med Borg som finansminister kommer från alla håll


Kommentarer
Postat av: Jurgen Hochmuth

Nu är det internationell lågkonjunktur, och jag undrar hur sossarna kommer att agera. Kommer de inte låtsas om konjunkturläget och istället skylla alla nedgångar på borglig politik? Kommer de vara tysta om att inflationen gasas på av ständigt ökade el- och bränsleskatter grundade i allmän klimathysteri? Och kommer de fortsätta att censurera sina bloggar så att det inte dyker upp obekväma kommentarer?

2008-08-22 @ 06:21:45
URL: http://www.hochmuths-blog.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0