PANIK, Katastrof och svårt läge när sossarna "bara" får 43,7% av väljarsympatierna


Trots att vi socialdemokrater själva är större än de fyra borgerliga partierna tillsammans med sina sammanlagt 40,3% så blir det alltid en viss förvirring när siffrorna går neråt.

Men var så säkra de kommer att sjunka mer innan valet om två och ett halvt år. Att vara ett 45% parti är ett svårt läge och kräver både tålamod, öppet sinne, förändring och trygghet med värderingarna. Vi måste vara beredda på att det svänger både fram och tillbaks de här två åren fram till valet utan att vi behöver få panik, inta katastrofläge eller tro att vi ska förlora valet.

Allvarligare är det förstås att det främlingsfientliga, fackföreningsfientliga och kvinnofientliga partiet Sverigedemokraterna får 3% av väljaropinionen. Att det finns så många Svenskar som attraheras av deras lättköpta poänger är både oroande och tragiskt.


om opinionen i DN

och i svd


Kommentarer
Postat av: john olsson

Dessa standigt aterkommande statistik till sossarnas favor sager mig bara att ni sossar har svart acceptera ni faktiskt forlorade sista valet. Varfor inte bara erkanna detta och go on with your lives. Try to relax a little, next election is three (3) years from now. (Sorry my laptop prefers english)

2008-02-29 @ 10:14:31
Postat av: Ali Kariagdi

Hahaha, ja när pocenten börjar gå i fel riktning då börjar Bagdad Bob inom S att peka på att pocenten inte betyder något? :) Monica får ursäkta, men den här bloggen är så rolig därför att den aldrig, aldrig, aldrig säger något annat än det som sanktionerats av Sveavägen 68.

Och vad säger det om svensk politik? Partipiskan håller på att göra alla till Bagdad Bobs, både till höger och vänster. Och så kan vi läsa såna här små utbrott.

2008-02-29 @ 10:36:21
URL: http://freedawit.com
Postat av: Havsglimten

Nu när S politiken är så lik Alliansens så handlar det fortf. om Pest eller Kolera!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0