Hon har stärkt sin roll som socialdemokratisk ledare

Hon har stärkt sin roll som socialdemokratisk ledare

Många vill fälla henne, många vill hitta hennes svaga punkter, många försöker kleta smuts på henne. Men hon är en av de modigaste ledare vi haft.

Den senaste veckan har det stormat i vattenglaset. Eller hur ska man annars beteckna fenomenet att sossarna bytt ekonomisk talesperson?

Visst jag tycker också att det gick galet om allt vi fick läsa i pressen.

Men sedan har Mona Sahlin, socialdemokraternas partiledare och Sveriges nästa statsminister tagit greppet på ett ödmjukt och tydligt sätt.

På kvällens partigruppmöte ville hon verkligen förklara och berätta om vad som inträffat. Om samtal om rykten och om nya tag och se framåt.

Jag tror faktiskt inte en manlig ledare varit så angelägen om att lägga korten på bordet och öppna sig så. På gott och ont vill säga. En del gillar ju ledare som pekar med hela handen och inte tycker det behövs att "älta" så att alla är med i tankekedjan.

Men jag tycker det är bra

mona har stärkt sin ställning som ledare de här dagarna. när Östros

tar över som gruppledare i finansutskottet


Kommentarer
Postat av: Bo Widegren

Bra att du tar fram detta.
Vi behöver ett nytt ledarskap och Mona är bra.
Som du säger är hon också modig och bra på att föra fram budskapet.
Mvh
Bo W

Postat av: Anonym

vattenglaset inte vatten glaset

2008-01-30 @ 10:44:29
Postat av: Kalle

Du påstår dig sitta och blogga direkt på tv och tv anger att det är just direktsändning. Inte mycket hittar jag här, men kanske någon annan stans.

Som kommentar till dig beträffande komvux. Ju oftar du upprepar att fler borde läsa komvux ju mer inkompetens utstrålar du. De som vill allmänbilda sig får göra detta på sin fritid med egna pengar. Komvux är en skattefinansierad utbildning för de som vill lära sig mer, mestadels vänder den sig till de som INTE jobbar. Varför ska vi betala skattepengar för att folk inte ska jobba när de i nuvarande marknadsläge kan få samma utbildning betald av ett företag. Precis så som de vill att utbildningen ska vara och mycket effektivare eftersom de lär sig precis det önskade och inte något annat. Varför ska vi på detta sättet binda upp potentiella anställningsbara personer bara för att de inte vill jobba utan istället hellre går på komvux? Trams är min inställning till ditt och socialdemokraternas tjat om komvux. Vi behöver minska inflationen och färre människor som står tillgängliga för arbetsmarknaden minska inflationstrycket. Vi är nere på så låga arbetslöshetsnivåer att vi ska pyssla med komvux så lite som möjligt. Vid högre arbetslöshet är komvux perfekt verktyg, den ska jämna ut "sysselsättningstimmarna" över tiden inte elda på inflation. Ni framstår som ointelligenta.

2008-01-30 @ 11:59:24
Postat av: lars thunberg

Hej såg dig idag på SVT 24 i riksdagen. Jag följde sändningen rätt lång tid med intresse. Men gjorde du det? Jag tycker det är oartigt att sitta med datorn och visa att man inte är uppmärksam på vad deltagarna har att säga. Man kan ju sitta och tänka på annat men då syns ju det inte på samma sätt.
Du verkar vara mycket dator/IT-anpassad. Har du tänkt på hur det kan ha blivit så här eller är detta en naturlig utveckling?
Mvh Lasse T

2008-01-30 @ 15:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0