Socialdemokraterna får 46,8 procent den högsta noteringen sedan september 1994.


Detta bevisar mer än någonsin hur trötta Svenskarna är på den orättvisa politik som den borgerliga regeringen bedriver. De gör det dessutom med skygglappar, de är inte ens medvetna om att hur illa det slår. Ta exemplet med den klassbevarande utbildningspolitiken. Att hindra människor att läsa på komvux genom stora neddragningar.  Att ta bort den s.k. 25:4an som ska hindra vuxna att läsa på högskolan, bara för att endast de med "rätt" förutsättningar ska ha en bra utbildning.

Andra exempel är sänkningar av a-kassan för att kunna öppna för en låglönemarknad i nästa lågkonjunktur. Det är därför som de borgerliga partierna tappar mark. Men de ser så förvånade ut när vi ställer frågor den oansvariga, omoderna och orättvisa politiken.

socialdemokraternas popularitet ligger både i att Mona Sahlin är ny partiledare och att vi lovat återställa rättvisan. Men nu gäller det att vårda detta på ett bra sätt. Låta rådslagsarbetet fortsätta och visa vad vi ska gå till val på 2010

Även om vi byter folk lite då och då så är en rättvis socialdemokratisk politik det som de allra flesta vill ha.


Kommentarer
Postat av: andersK

Ja, för en tid sedan framgick att en stor del av landets befolkning inte vet vem som regerar. Förklaringen till (s) framgång i opinionsmätningarna måste vara att väljarna tror att det är tack vare (s) de får mer i plånböckerna och att arbetslösheten faller!

2008-01-25 @ 12:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0