Turbulens i media om socialdemokraternas talespersoner


Pär Nuder har idag rullats i tjära det är ovärdigt. Han borde inte behöva utstå sådana trista ryktesspridningar. Han har varit ordförande för SSU i Stockholms län. Är utbildad jurist och har haft uppdrag som sakkunnig i justitiedepartementet. Han valdes till riksdagsledamot 1994  och jobbade för Ingvar Carlsson. Sedan har han varit samordningsminister och finansminister. Han har jobbat med skärgårdsfrågor och mycket engagerad i Mellan Östern, EU och resten av världen. Vore konstigt om inte hans kompetens tog tillvara.


Vad som gått snett i processen har jag ingen aning om men tråkigt är det. Men jag har full förståelse för om Mona vill ha sitt eget lag och att hon ska göra sina egna bedömningar.


Resten av olika ryktesspridningar och spekulationer har lagt sig för närvarande

Men som sagt livet är fullt av överraskningar.....


Kommentarer
Postat av: Havsglimten

Hmmm....många flera måste gå om S ska bli trovärdigt igen.

Postat av: Joakim

För mig spelar det ingen roll vem hom väljer man vet ju ändå precis vad det är som kommer komma ur munnen. Men det som är värst av allt är det fruktansvärt dåliga sättet det hela sköts på. Det vsar på en total brist på ledarskap hos Sahlin och på en nonchalans mot partivänner utan like. Här visar Sahlin vad hon går för och det är ingen vacker syn.

2008-01-25 @ 06:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0