Svenska folket: Sahlin leder Sverige bäst


Socialdemokraterna är bäst på att sköta Sverige. Och folket tycker fortfarande att moderaterna är ett riktigt rikemansparti. Det framgår av Fokus och Synovates årliga undersökning.

Folket litar fortfarande inte på att han kan sköta Sverige.

Det framgår när Fokus och opinionsundersökningsbolaget Synovate för åter presenterar svenska folkets attityder till riksdagspartierna.

Endast 35 procent tycker att  moderaterna är regeringsdugliga och bara 27 procent av de svarande anser att moderaterna "vet hur man sköter Sverige".

Regeringsskicklighet är socialdemokraternas starkaste kort. Tre av de sex mest utmärkande egenskaperna för Mona Sahlins parti handlar just om detta: "vet hur man sköter Sverige", "har en politik som fungerar i verkligheten", "regeringsduglighet".

Under sina snart fem år som partiledare har Fredrik Reinfeldt arbetat hårt för att förändra bilden av moderaterna. Från att uppfattas som en intresseorganisation för adelsmän, skatthatare och storkapitalister, till att bli "Sveriges nya arbetarparti".

Men det har ännu inte slagit igenom. Sju av tio svenskar tycker fortfarande att moderaterna "står på de välbärgades sida".

från tidningen fokus läs mer:


http://www.fokus.se/2008/07/svenska-folket-sahlin-leder-sverige-bast/


Vad ledsna alla borgerliga liberaler blir när de inser att de inte går sida vid sida med folket. De tycker sig vara en elit som vet mer än andra. Men den stilen gillar inte vanligt folk. De uppskattar mer vanliga människor med sina fel och brister.


Kommentarer
Postat av: Havsglimten

Ni för och kommer att föra samma borgliga liberala sossehöger politik som tidigare. Vi väljare låter oss inte längre luras av din Fega Mona som inte låter folket rösta om Lissabon-fördraget, fega politiker är inte vad folket behöver. Men chansa kan ni ju alltid...men gnäll inte om ni inte får åka ferrari.

2008-07-21 @ 01:15:06
URL: http://www.alliansupproret.se/
Postat av: Roger Svensson

Det finns drygt 9 miljoner svenskar och det bästa ledare man kunde hitta var Mona Sahlin. Säger ju en del ...

2008-07-21 @ 13:06:21
Postat av: Fredrik

Tänk om man en enda gång kunde få läsa en enda rad av kritik mot S från denna bloggare.

2008-07-21 @ 16:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0