Maud var fräck och låg i sin argument

MMS

Ovanligt lågt av Maud Olofsson att försöka nedvärdera Mona Sahlin genom att påstå att hon inte var bra på ekonomi. Vi som jobbar nära henne vet att hon kan det


Kommentarer
Postat av: Mikael Westin

Jag såg partiledaredebatten via TV. Måste säga att man blir less på Maud Olofssons oklarhet. Inget konkret från centerledaren, bara jämförelser som ingen riktigt förstår.

2008-06-11 @ 16:14:26
URL: http://www.mikaelwestin.se
Postat av: Alesia

Jag fick mig verkligen ett gott skratt när jag såg cirkusen i SVT Direkt imorse. Mona knäcker borgarna så det skriker om det!

2008-06-11 @ 21:59:49
URL: http://goncharik.blogspot.com
Postat av: elizabeth sahlén

Mona var lysande, som bemötte alliansbrödernas med lugn, saklighet och upplysning.Och det är så otroligt, att denna grupp ägnar sig åt att ironisera arbetarrörelsen istället för att använda sig av argument, om de nu har några.DOm har med falska förespeglingar fått till sig en uppgift som dom inte klarar. Att sköta arbetarrörelsen, landet och hela det gemesamma välfärdstänk vi socialdemokrater har,kan deras ideologi inte ens skolas till.vänligenElizabeth LiZa Sahlénwww.s-info/sahlen.se

2008-06-12 @ 09:55:40
URL: http://www.s-info/sahlen.se
Postat av: Björn Wall

Numera kan man vänta sig vad som helst av centerledaren. Jag såg debatten SVTs 24. I samma stund som Maud Olofsson gör sin förlöpning mot Mona ser man Björklund och Hägglund i teverutan. Deras menande kroppspråk var direkt osmakligt.

Björn

2008-06-12 @ 11:25:52
Postat av: Mattias

Ja du Monica.... Alla som läst ekonomi vet att Mona inte har en susning om det. Henne karriär som egenföretagare vittar ju just om detta. Det skulle ju inte skada om ni i socialdemokraterna kunde plocka fram någon som faktiskt kunde backa era argument med lite akademisk tyngd. Eller finns det? ABF-ekonomerna göre sig icke besvär.

2008-07-16 @ 12:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0