Tåget 20 minuter sent


Idag är tåget 20 minuter sent. Stod på stationen i Skövde och funderade på om det skulle kunna gå att få meddelande om förseningarna på sms så att jag kunde gå hemifrån senare på morgonen. När jag klev på tåget frågade jag efter anledningen och tågpersonalen trodde att det berodde på en planeingsmiss, att tåget inte hade någon förare när det skulle gå från Göteborg.

Tågpendlare har blivit luttrade, den passagerare jag satt bredvid beskrev om alla förseningar som skett förra veckan. Då var det brand i Herrljunga med flera timmars förseningar. Han sa att det brinner där fortfarande.

Ok, jag ska inte ge SJ och banverket skulden för alla förseningar. Det kan inträffa naturkatastrofer, olyckor och annat som står utanför mänsklig kontroll.

Kanske det är ytterligare ett argument till att jag borde få meddelande i mobilen via sms om det tåg jag bokat platsbiljett på, är i tid eller hur sent det är. Kanske detta är ett uppslag till en interpellation till Åsa Torstensson


OBS, jag noterar att svdsledarblogg har retat upp sig på min blogg. För er kännedom kan det vara bra att veta att jag inte lagt någon IP till Åsa Torstensson om förseningsmeddelande i mobilen. (det bryr väl sig inte ledarloggen om att kolla)
 Däremot har jag skrivit interpellation om infrastruktursatsningar till Torstensson och det tänker jag fortätta göra. Även om det är tröttsamt för ministrar att svara på Interpellationer så ingår det i deras arbetsuppgifter

Det kommer att bli ytterligare tågförseningar om det inte tillförs mer resurser till infrastruktur


Kommentarer
Postat av: Henrik

Gott råd #1. Försök lära dig att stava namn rätt

Gott råd #2. Försök lära dig vilket statsråd som har ansvar för vad.

2008-08-15 @ 11:15:39
Postat av: Gunnar

Är det inte tröttsamt att skriva alla interpellationer som enbart verkar syfta till att obstruera ministrarnas arbete? Är det sanslöst myckna skrivandet av interpellationer ett påbud uppifrån partiet?

2008-08-15 @ 15:27:11
Postat av: Erik Laakso

Otroligt pinsamt om det är så att det är en politisk sakkunnig på näringsdepartementet som gnäller på stavning och ger riksdagsledamöterna märkliga råd om vem de ska ställa interpellationer till.

/Laakso

2008-08-15 @ 17:50:07
URL: http://eriklaakso.nu/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0