En morgon när vi vaknar är hela världen vit....


Och vi förstår att vintern har kommit hit. Oavsett om ni minns den sången eller inte så vräker snön ner utanför mitt fönster och tågtrafiken till Stockholm står still. Igår satt jag och solade med en kopp kaffe efter lunchen och idag är allt vitt och fint igen. Det oväder  som dragit fram  i västsverige gör att planerna får kastas om. Jag är glad att Internet finns och att det går att arbeta var man än befinner sig. Nåja allt går inte att göra. Vi kan inte rösta i Riksdagen utan att vara där och vi kan inte ha interpellationsdebatter med ministrar. Men det går att skriva interpellationer och det går att skriva om reflektioner om sossarnas nya partiledare.


Mycket är nytt med Mona Sahlin som partiledare men den som påstår att det inte bedrivs någon socialdemokratisk politik har helt fel. På område efter område har vi lagt våra ansvarfulla moderna förslag och lagt motförslag på regeringens orättvisa politik. En politik för mer trygghet, jämställdhet och utbildningschanser i vuxenålder samt sänkt skatt för pensionärer.

Mer lär det bli. När rådslagen jobbat vidare med att ha debatterat med intresserade i hela Sverige sätter vi ner foten på område efter område.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0