Vilken tur att moderaterna sov under voteringen!


Tack vare att några moderater satt och sov mitt under riksdagsomröstningen (voteringen) så kommer media koncentrationen i landet undersökas.

De kanske inte sov direkt med de var uppenbarligen okoncentrerade

Egentligen borde inte den reservationen från oss socialdemokrater, vänsterpartiet och miljöpartiet ha gått igenom. När debatten om media koncentrationen pågick var det ingen borgare som tyckte att det var något problem som behövde ses över Men när röstsiffrorna räknats hade oppositionen ändå vunnit med 138-137.
Nu tvingas regeringen mot sin vilja att se över den ökande ägar- och maktkoncentrationen som ökat i medierna. Koncentrationen hotar opinionsbildningen och i förlängningen även demokratin

Det är många omröstningar i kammaren, och att det är lätt att tappa fokus. Men att fyra moderater inte röstar på sina egna förslag tyder väl på att de kanske ändå håller med oss socialdemokrater att det behövs en mångfald inom media branschen, eller hur?http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=751407


http://di.se/


Kommentarer
Postat av: MM

Media koncentrationen är illa. Men det är endock inte lika illa som att Socialdemokraterna sett till att Sverige har avsagt sig sin bestämmande rätt och sagt ja till likformigheten i EU.

Hur länge till ska sossarna undvika den riktiga EU debatten med folket?
Och framför allt hur ska ni få ihop välfärdsmodellen med EUs krav?!

EU betyder endast nedmontering av välfärden, så det kommer att bli svårt för sossarna att framstå som trovärdiga. (I vanlig ordning). Det betyder att Sverige tvingas ha sämre socialförsäkringssystem,
sjukvårdssystem och arbetsmarknadspolitik bland annat. Då målet är att forma medlemsländernas praxis mer enhetligt.
Det är i denna succesiva process som Sverige i dag "skördar". Politikerna har vulgärt utnämnt det till "utanförskapet", till och med sossarna och Sahlin använder sig av detta vulgobegrepp.
Dvs den "smyganpassning" till EU som genomförts har gett resultat, dvs. tvåtredjedelssamhället har tydligt cementerats. Marknaden har blivit råare, mer utsorterande. Grattis!
Det är så man blir spyfärdig när man ser och hör sossarna och alla lögner om välfärden...
Skärpning! Rannsakning!

Ser förövrigt att du har en massa listat på bloggen under "kategorier". Men inte EU. Kanske är dags att börja tala klarspråk vad ni gjort med det fd. välfärdslandet Sverige och vad som väntar.

Sverige är ett utav de länder som barnfattigdomen ökar som allra mest i Europa! Och Waxholmsprylen gick helt fel. Just nu ser EU över sjukvårdspolitiken...

Gissa varför ni förlorade valet!!!??

2008-03-14 @ 16:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0