Pär Henriksson från moderaterna skämtade inte om att anställa Katrine KielosHan trodde på fullt allvar att han skull kunna köpa hennes lojalitet. Typisk moderater att de ser människor som handelsvaror.

Men nu beklagar han på sin blogg
" Katrine var tydlig med att det inte var aktuellt att börja jobba för nya moderaterna. Synd tycker jag, men jag får väl fortsatt nöja mig med att läsa henne i andra sammanhang" (citat)


Att han i samma blogg påstår att det var skämt/humor/på skoj visar ju bara att moderater som vanligt har dubbla budskap. Som till exempel att löften om borttagandet/sänkningen av fastighetsskatt som i praktiken blev höjd skatt för 57% av landets småhusägare. Eller att fler poliser betydde färre poliser och att ett starkt försvar betydde kaos och virevarv i hela försvarsmakten


Den allt mer borgeliga politikerbloggen  tyckte det var roligt att skriva om Pär Henrikssons svar till mig. Det var ju kul. De har förövrigt ändrat sin blogg. Förr  var de lite mer angelägna om att skriva utifrån olika håll och kritisera även den sittande makten. De tycker väl inte att de behöver det längre. Eller snarare de börjar inse att den borgeliga regeingen är på fallrepet och de vill hjälpa sina meningsfränder så gott det går....


Kommentarer
Postat av: Johan

Du är bara för patetisk Monica =) det du tar in som ett citat kallas för "ironi" (om du söker på det på google kan du säkert hitta vad det betyder). Men nä, det är ju såklart rimligare att det är en borgerlig konspiration inom media för att håna dig och de allsmäktiga socialisterna.

Det är väl bara rimligt att ni också får stå i det granskande ljuset? Fast det är klart, när ni gjort det tidigare har ju alla möjliga skandaler och hemskheter kommit upp till ytan så jag kan ju ha viss sympati för din ilska.

Näjo, ha en fortsatt trevlig dag.

2008-05-23 @ 09:37:04
Postat av: Daniel Alsén

Så nu är vi borgerliga. Minsann. Så sent som för någon vecka sedan fick jag upprörda mejl där jag anklagades för att vara vänstervriden. Så har det varit under rätt långt tid.

Självklart är det rent nonsens.

Det är beklagligt att inte ens riksdagsledamöter kan höja sig över det slentrianmässiga "skylla på politiskt vridna medier".

Du är välkommen till TV4 när som helst för att diskutera dina synpunkter om Politikerbloggen. Då kan jag förklara vår journalistiska utgångspunkt och nyhetsvärdering -- som självklart inte bär några politiska sympatier.

Vänligen,
Daniel Alsén
Ansvarig utgivare, Politikerbloggen.se

2008-05-23 @ 18:29:04
URL: http://www.politikerbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0