Även Reinfeldt försöker spotta på stenen så att lögnen ska bli sann


Nu ökar arbetslösheten och sysselsättningen minskar dessutom ökar klyftorna och kommunernas ekonomi rasar samman. Då upprepar Reinfeldt att det är bra med högre skatt för de som är sjuka och arbetslösa än för de som har ett arbete. Han påstår att det är dessa klyftor som har skapat jobb. Han vill inte erkänna att den högkonjunktur vi haft har medfört att 2006 tillkom 153 000 nya jobb, 2007 tillkom 80 000 nya jobb men att det i år tvärnitar.   


Kommentarer
Postat av: marcus

saken är den att med sossarna bakom rodret hade sverige gått på knäna idag. det är sanningen.

2008-10-15 @ 11:52:38
Postat av: Andreas

Korrekturläser du inte dina inlägg?Din rubrik är för lång för att passa in i den formateringsmall du har och du har två stavfel.Lite mer förväntar jag mig nog av någon i riksdagen.

2008-10-15 @ 13:23:18
Postat av: Kobolt

Höga skatter skapar självklart ingen drivkraft i ett samhälle. Vad är det för vits att anstränga sig när det mesta ändå går i skatt. Den logiken är nog de flesta överens om utom de som arbetar av idealistiska skäl och sätter kollektivet framför individens välgång. För höga skatter lägger locket på, stänger av, bromsar upp, gör att momentum inte infinner sig. Om man inte skapar incitament för medborgare att anstränga sig varför ska dom då göra det? Storleken på moroten måste vara hyfsad och i proportion till ansträngningen för att åsnan ska börja röra sig. Och det gäller verkligen inte de högavlönade utan de som inte har det så fett. De högavlönade tjänar deg i alla fall.

2008-10-17 @ 20:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0