De skyller ifrån sig, de försöker gömma sig bakom den finansiella krisen


Jo, nu ser vi hur Borg och Reinfeldt med flera slår sig för bröstet och försöker framstå som om de räddar Svensk ekonomi när de i själva verket översätter det finansiella räddningspaketet som Euroländerna tagit initiativ till.

Ja, visst är det bra att vi i Sverige ska säkra, in och utbetalningar, för såväl stora institutioner, företag och den lilla människans sparpengar. Och att det görs på ett sådant sätt så att inte skattebetalarna ska stå för notan.

Men det är märkligt att den Borgerliga regeringens företrädare uttalar sig på ett sätt som om de vill dra poänger över den tragedi som krisen innebär. Dessutom så har vi en lågkonjunktur som skulle kunnat mildras om inte den borgerliga regeringen dragit ner på arbetsmarknadsutbildningar, avskedat arbetsförmedlare, dragit ner på komvux och försämrat den ekonomiska tryggheten för de som söker arbete.


Kommentarer
Postat av: Emil Eklindh

Jasså Monica har det gått för lång tid för att säga att det är tack vare den socialdemokratisk hantering av finanserna innan valet 2006 som hade räddat Sverige nu så du måste "erkänna" att det är EU-länderna.Sen undrar jag om du ens har varit på en arbetsförmedling annat än i studiebesök. Du har inte en aning om vad som händer på de där ställena.

2008-10-22 @ 12:11:53
URL: http://eklindh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0