Volvo varslar 3000, borgarnas recept ge de arbetslösa högre skatt!!!


Vart tog det nya arbetarpartiet vägen? Visst många trodde på dem när de red på högkonjunkturen men nu står de avslöjade, helt avslöjade.

De har sett till så att 500 000 människor lämnat a-kassan, de har sänkt ersättningsnivån för de arbetslösa och de har slaktat komvux med en tredjedel.

Dessutom har de sänkt skatt för de som har jobb. Varför har de det? Jo därför att de vill att det ska vara större skillnad på folk och folk. När jag lyssnade på Reinfeldt i Almedalen. Sa han just det 17ggr i samma tal  - det måste vara större skillnad på de som har ett jobb och de som inte har det.

Så svaret till de 3000 varslade från regeringen är. - Du är lat, det är ditt fel, du har valt det själv. Så om du bara får lägre ersättning och högre skatt när du är arbetslös så hittar du snabbt ett jobb.

Jag kallar det cynism, moderaterna kallar sig "det nya arbetarpartiet"

 dn

svd

gp


Kommentarer
Postat av: andreas eriksson

Vart tog det nya arbetarpartiet vägen? Visst många trodde på dem när de red på högkonjunkturen men nu står de avslöjade, helt avslöjade.Hur motsägelsefullt blir det Monica?"De har sett till så att 500 000 människor lämnat a-kassan, de har sänkt ersättningsnivån för de arbetslösa och de har slaktat komvux med en tredjedel... Dessutom har de sänkt skatt för de som har jobb."Det låter som ett ARBETARparti i mina öron, ett parti som företräder de som ARBETAR.

2008-10-08 @ 11:02:46
Postat av: Mikael

Regeringen agerar nu lugnt och stilla. Avvaktar tills de två samordnarna har talat med inblandade parter, uppmanar företaget att ta sitt ansvar samtidigt som man säger att resurser finns om samordnarna anser att detta behövs.Till skillnad för populistiska (s) som gapar om miljarder för att smörja IF Metall-arbetarna som skall rösta "rätt" år 2010.De som nu går ut i A-kassa kommer på inga sätt bli skinnflådda - Sveriges socialförsäkringssystem är fortfarande bland de bästa och mest generösa i världen.

2008-10-08 @ 16:54:52
URL: http://www.gryningsrad.se
Postat av: Sune

Skönt att vi har en borgerlig regering nu när det blåser rejält runt Sveriges knutar och lite drar in över oss.

Ni hade INTE kunnat göra något bättre.

Men det är alltid lättare att stå bredvid och kritisera.......

2008-10-08 @ 20:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0