REGERINGEN UNDERKÄND


Inte konstigt att många är oroliga för att bli arbetslös, dels för att det är lågkonjunktur, dels för att varslen aldrig slutar, dels för att regeringen sabbat a-kassan. Det har de gjort med påståendet om att det blir fler jobb om den arbetslöse blir fattig. Verkligheten har med all önskvärd tydlighet bevisat motsatsen. När dessutom arbetsmarknadspolitiken är under all kritik med kraftiga neddragningar och minskade möjligheter till åtgärder och utbildningar fördjupas människors oro och möjligheter att ta sig tillbaks. Nu ger arbetsförmedlare regeringen underkänd i svd. Så här kan vi inte ha det.


Kommentarer
Postat av: Eva Hedesand Lundqvist

Att tillägga är att även arbetsgivarna ger regeringen underkänt. De har problem med anställningar av korttidsanställda, vikarier, timanställda m.fl. Människor kan inte ta sådana jobb pga A-kassereglerna.Dessutom minskar A-kassan för de flesta som tjänar in en ny period.

2009-04-03 @ 19:17:38
URL: http://www.s-info.se/eva
Postat av: Mikael Wendt

Monica, känner dig på ett annat sätt än det enögda uttryck du ger genom dina bloggtexter. Det finns alltid flera sidor av samma mynt och en bra utgångspunkt är att intresserat lyssna och inte sitta fast i redan färdiga föreställningar. Den som anser sig färdiglärd är bara färdig - inte lärd..

Ha en bra helg, gillar dig och menar enbart väl med kommentaren!

//Micke Wendt (FP)

2009-04-04 @ 10:11:56
URL: http://mikael.wendt.blogspot.com
Postat av: rolf Magnuaon

Vad jag läste i tidningen idag, så kan de väl inte få underkänt?Moderaterna är ju förbi socialdemokraterna och har större förtroende än opinionen. Kan det inte vara så enkelt att väljarna tar alltmer avstånd från socialdemokratin? Och inte blev det bättre efter Wanjas affärer och Mona Sahlin som verkar vara osynlig?Enda chansen sossarna har är att komma med tydliga alternativ till politik än att enbart ägna sig åt att klaga på allt som alliansen gör.

2009-04-04 @ 14:33:47
Postat av: Elisabet

Att de får underkännt i sin arbetsmarknadspolitik hjälper tydligen inte i opinionen. Antagligen är folk för egoistiska och vill inte stå upp för de drabbade

2009-04-05 @ 03:27:48
Postat av: Ali

Monica Green visst är det hemskt med denna finanskris som de onda borgarna med Reinfeldt har skapat. Människor förlorar jobben och samtidigt ökar deras popularitet fort. Det är nog någon ond konspiration. Om man inte vill tro på det kan man ju alltid hoppa in i en rosa fluffig värld där socialdemokraterna styr sverige med egen majoritet.

2009-04-05 @ 16:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0