TV4 och politikerbloggen fortsätter drevet som duktiga idioter


Givetvis fortsätter drevet på Wanja Lundby-Wedin eftersom vargarna känner blodvittring.

Drevkarlarna drar i ett snöre och som duktiga idioter fortsätter de som vill gå högerns väg att tugga vidare på sitt byte.

Som en bricka i detta spel ställer nu TV4 och politikerbloggen frågor till oss Riksdagsledamöter om vi tycker att Wanja Lundby Wedin ska avgå.

Snart kommer Sverige att häpna över nyheten att Riksdagsledamöter tycker att LO-ordföranden ska avgå. Naturligtvis tycker de det eftersom det är en majoritet av borgare i Riksdagen. Dessutom kommer den häpnadsväckande nyheten om att så och så många socialdemokrater inte svarat och det kommer att vinklas med undertonen att antagligen svarar de inte eftersom de egentligen tycker som borgarna....

Det är tragiskt att behöva ta del av smutsen.
I själva verket har inte Riksdagsledamöterna med detta och göra men det är klart att de tycker att de har (allmänintresse bla bla). Även Statsministern tyckte för en vecka sedan att han hade med LO-medlemmarnas ordförande att göra. (undrar om han vill lägga sig i vem Svensk Näringsliv ska ha som ordförande)

Men nu när drevet går så bryr sig ingen om längre vare sig etik eller moral.

Just nu gillar jag min egen LO-ordförande Hasse Andersson (Ordförande för Västsverige) väldigt mycket. Han ser igenom drevet och vet att Vanja nu inte ifrågasätts för sina misstag utan för att hon är så stark som ordförande att hon är ett hot mot hela det borgerliga Sverige som bara väntat på att få sätta klorna i henne för att bli av med en sådan duktig företrädare


Kommentarer
Postat av: ingela thalen

Hej MonicaBra. det känns skönt mitt i slippret att någon faktiskt säger ifrån.

Ingela

2009-04-06 @ 09:40:23
Postat av: Niklas Svensson

2009-04-06 @ 10:36:03
URL: http://www.politikerbloggen.se
Postat av: Niklas Svensson

Hej Monica!

Inte helt sant. Enkäten gick bara ut till socialdemokratiska riksdagsledamöter, och bland dessa är kanske inte så många borgerliga... :-)

Skriv gärna en krönika till Politikerbloggen på temat: "Mediedrevet som jagar Wanja". Skriv 3000-3500 tecken.

Mvh,

Niklas

2009-04-06 @ 10:37:38
URL: http://politikerbloggen.se
Postat av: Gryningsräd

Nu får allt (S) och LO bestämma sig. Antingen är man "två sidor av samma mynt", "S skapades av LO" osv ELLER så bryter man helt och sköter sig själva helt och hållet...Man kan liksom inte vända kappan för vinden... ihop när det går bra och försöka distansera sig från varandra när det går dåligt.

2009-04-06 @ 11:39:15
URL: http://www.gryningsräd.se
Postat av: Monica

om ni ser av kommentaren har Niklas Svensson nu berättat att han bara tillfrågat sossarna i Riksdagen. Vilket inte framgick av det mejl vi fick. Vi får alltså inte ans veta vilka som deltar i undersökningen. Allt för att kunna plocka bland svaren i bästa "har du slutat slå din fru?" stil

2009-04-06 @ 11:49:58
Postat av: Sune

Ett helt fristående fack. Helt fritt från sammarbete från (S) skulle vara mera trovärdigt.

Nu när så få stödjer (S) är det märkligt att av medlemsavgiften tillfaller en del till ett parti som få stödjer...

2009-04-06 @ 15:27:09
Postat av: Johan P

Hur kontrsuktivt är ditt drev mot regeringen då? Det är mycket bu och bä mot regeringen men sällan konstruktiva realistiska förslag. Ännu värre är det när ni buar för saker ni själva senare accepterar (skolfrågor, skatter mm)

2009-04-06 @ 17:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0