Rättvis skatt ???


Den blå alliansen vill öka skillnaderna ytterligare mellan den skatt pensionärer och löntagare betalar. Den blå alliansen har redan sänkt skatterna med 85 miljarder kronor. Det har bidragit till stora underskott i de offentliga finanserna. Samtidigt har jobben blivit färre. Det måste bli ett slut på att låna till skattesänkningar.

Men den blå alliansen är djupt splittrad och de små partierna (de som inte har något att säga till om) tycker att det räcker med skattesänkningar nu.  Ska det bli något extra till kommunerna, ska det bli lättare för småföretag och ska det bli sänkt skatt för pensionärer???

Det kan löna sig att reagera nu när borgarna förhandlar om budgeten. Särskilt med tanke på att de små gärna vill ha någon godispåse som de kan skryta med inför väljarna om att de har fått igenom mot Borgs vilja.

I http://rattvisskatt.nu/ kan alla engagera sig. Ett upprop för skatt efter bärkraft för alla, oavsett om man jobbar eller inte, är ett bra initiativ.


 DN


Kommentarer
Postat av: vmm

Varför pratar du bara om pensionärer som inte fått skattesänkning? Arbetslösa har inte heller fått någon skattesänkning.

2009-08-24 @ 12:21:09
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: vmm

Appropå ingenting: är du släkt med Emma Green? Friidrottaren, you know.

2009-08-24 @ 13:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0