Jag tycker fortfarande att 38,1% av väljarkåren är en mycket bra siffraJag ser en leende Maud i DN på en färgbild, samtidigt skriver tidningen att centern tappar stöd. Inte så konstigt med tanke på hur de betett sig den senaste tiden.

Vad jag tycker är märkligt är att moderaterna går fram trots att Reinfeldt syns så lite. Eller kanske tack vare att han syns så lite och tar så liten del av ansvaret för att styra landet som han fortfarande är populär.

Eller också är det så att folk helt enkelt tröttnat på solidaritet och rättvisa. De vill ha större skillnader och är nöjda med att "bara" de själva fått det bättre. I så fall är allt frid och fröjd, vi har den regering som vi förtjänar

Den rödgröna alliansen vissas i tidningen med en svartvitbild.

Stödet för Socialdemokraterna är 38,1 procent, Det är bra men inte tillräckligt bra. Vi måste bli bättre på att höras och synas. I det arbetet kan alla hjälpa till. Det är inte bara Mona och Ibbe som ska synas. Vi alla kan göra betydligt mer än vad vi gjort hittills.


Kommentarer
Postat av: ella .J

Mona är inte en modern ledare. Hon har gått för lång tid i sossarnas ledband. Hon behöver NYTT- blod runt sig och så väljer hon gammalt redan skandaliserade personer. Viktigt i dag att ha en ren garderob..

2009-03-05 @ 13:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0