Mona, Peter, Maria och Lars - STÅ PÅ ER,


Nu kommer många borgerliga egoister göra allt för att skriva ner, svärta ner och kleta elände på den röda alliansen.

Det gäller att håll i och hålla ut. Vi som vill ha en regering som sätter rättvisa och solidaritet före ökade klyftor och försämrad trygghet måste bli bättre på att ställa upp och hålla ihop.

För säga vad man vill om högern men duktiga på att blogga, skriva ledare, stå upp för sina ledare är de. De är alltid otroligt snabba med att klanka ner på våra alternativ och sluter upp bakom Borg, Reinfeldt och Olofsson.

Vi socialdemokrater är alltid betydligt mer självkritiska, lägger pannan i djupa veck och problematiserar mer. Inget fel i att problematisera. Men ska vi vinna väljarnas förtroende får vi minsann bli bättre på att lyfta upp fördelarna med en rödgrön allians före en blå.

Till exempel är det alldeles utmärkt att en rödgrön regeringspolitik ska pröva allt ur ett barn- och jämställdhetsperspektiv. Varje rödgrön arbetsgrupp har dessutom i uppgift att ta fram förslag som ska motverka diskriminering. Allt i Sverige måste handla om jobbfrågan. Det är ett slöseri om välutbildade människor inte får jobba inom det område de är utbildade för.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2447081.svd

http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=11742

dn.se

sämre ersättning om du varit föräldraledig


Kommentarer
Postat av: Tord Oscarsson

Jag tycker att de startat på ett övertygande sätt. Vi har fått något nytt och fräscht i svensk politik. Alliansen börjar nu med att bjuda till energisamtal " med höften" s.a.s. Det blir inte heller lika nivå. Bara Maud Olofsson ställer upp och möter.

2009-02-10 @ 09:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0