Nu kör vi igång Skaraborgs (S) jobbkommission på allvar


  

Nu börjar vi vår jobbturné i Falköping.  Socialdemokraterna ser djupt allvarligt på den allt högre arbetslösheten och mängden varsel som drabbat Skaraborg. Därför har vi tillsatt en särskild jobbkommission, som ska turnera i Skaraborg, träffa företagare, arbetsgivare, utbildningsinstitutioner, fackförbund och varslade. vi ska lyssna, analysera samt presentera förslag på satsningar för utbildning och miljö för att mildra krisen.

I Skaraborgs jobbkommission ingår Urban Ahlin från partistyrelsen, Patrik Björck från arbetsmarknadsutskottet, Carina Ohlsson från miljö- och jordbruksutskottet, Birgitta Johansson från regionutvecklingsnämnden och jag

  

Så nu har jag tagit tåget till Falköping och befinner mig på  Lärcenter.

Här ska vi möta förvaltningschef Berit Folkesson som kommer att berätta om hur Lärcenter arbetar och naturligtvis diskutera med lärare och elever


Sedan ska vi till "Bruk för alla" som kommer att berätta om det sysselsättningsprojekt de bedriver för de som inte kommer in på den reguljära arbetsmarknaden.


Sist i dag blir det varseldrabbade Arkivator för träff med både företagsledning och fackförbund


Kommentarer
Postat av: Candyman

Hade set inte varit en battre ide att sparka alla dom dar byrakraterna istallet? Dom pengarna ni sparar kan anvandas till skattesankningar. Da kanske ni far lite fart pa foretagandet.

2009-02-16 @ 13:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0