Upp och ner och upp igen!!


Inte så tokigt att få 40,2% i en opinionsmätningen i Expressen, förhoppningsvis börjar Svenska folket inse att högeralliansen ridit på högkonjunkturen, att deras politik inte leder till nya jobb bara ökade klyftor. Sveriges största tillgång är människors vilja och möjlighet till arbete. Men regeringen sänker skatten istället för att satsa på jobben.

I år lånar regeringen till att sänka skatten för dem som tjänar bäst med 12 000 kronor.  

Regeringens passiva och oansvariga politik fördjupar krisen. Arbetslösheten är redan högre nu än för två år sedan.

Vi socialdemokrater vill investera Sverige ur jobbkrisen: småföretag, gröna jobb, utbildning, välfärdsjobb och ökad trygghet för hopp och framtidstro.

Vi vill ta ansvar för Sverige. Sunda offentliga finanser kräver investeringar i fler jobb nu; annars riskerar vi stora framtida underskott.

Sverige har goda förutsättningar. Utnyttjar vi de här åren rätt kommer Sverige nå nya framgångar. Nu ska också arbetsgrupperna mellan s, v och mp sätta i gång på allvar i och med träffen på Bommersvik.

om träffen på Bommers i DN

om 40,2 i Expressen


Kommentarer
Postat av: Erik P



Vad vill ni göra konkret då? Kan du inte skriva mer tydligt vad du och S vill göra som inte regeringen gör. Vem som helst skulle ju kunna säga det du skriver..

2009-02-08 @ 19:41:24
Postat av: Runo Johansson

Jag kommer med stort intresse att följa hur samarbetet mellan s, v och mp kommer att utvecklas. Själv tror jag att bristen på enighet mellan de rödgröna kommer att leda till att Alliansen vinner valet 2010 och sitter kvar i minst 4 år till (se min blogg)

2009-02-08 @ 21:17:57
URL: http://runosblogg.blogspot.com
Postat av: Peter Adler

"småföretag, ... välfärdsjobb"

Hej Monica, bra att ni sossar är så öppna för privata alternativ inom välfärd (vård, skola omsorg). Med vår svenska välfärd och en politik att låta privata företag konkurrera om att utföra skattefinansierade tjänster skapar vi god välfärd coh god ekonomisk utveckling.

mvh/Peter Adler

PS. Jag är själv mycket nöjd med det företag som sköter mina föräldrars hemtjänst.

2009-02-08 @ 22:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0