Suck, vi verkar ha en ganska trött statsminister


Fredrik Reinfeldts inlägg i dagens partiledardebatt blev en trött historia. Som en liten vädergubbe försökte han beskriva läget i EU, i Sverige. Han pratande lite förstrött om ungas situation men det var inget tal som eldade massorna precis.

På replikerna från Mona Sahlin påstod han att de automatiska stabilisatorerna har gjort Sverige mest framgångsrikt. Han påstod att de står för en arbetslinje, undrar om han tror på det själv på en 12% arbetslöshet?


Kommentarer
Postat av: Gryningsräd

När skall det gå upp för en riksdagkvinna att en regering inte kan "skapa" jobb? Arbetslinjen innebär att det skall finnas en skillnad mellan att jobba och inte jobba - inte att utplåna arbetslösheten.Och att man sedan gapar högt när arbetslössiffrorna (där definitionen är ÄNDRAD enligt Europeisk standard, där siffrorna är högre) stiger under en global lågkonjunktur av sällan skådat slag är ju självklart - men vad är politiken Monica och vart är finansieringen?"På replikerna från Mona Sahlin påstod han att de automatiska stabilisatorerna har gjort Sverige mest framgångsrikt."

Ja, hur ligger det till då? Du säger ju bara "det stämmer inte". När det gäller ekonomiska argument litar jag nog faktiskt hellre på Fredrik än på Mona (eller dig för den delen).

2009-06-18 @ 23:54:11
URL: http://www.gryningsrad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0