Hon är bäst ändå


Trots mätningar hit och dit är Mona Sahlin en otroligt duktig ledare, en fajter, en vinnare i längden. Jag är säker på att Mona kan vända dåliga siffror. Vi har ju folket med oss men inte media.

I DN får Mona Sahlin lägre siffror än när hon valdes till Socialdemokraternas partiledare i mars 2007 men det går ju at ändra på.

Förtroendet för Sahlin har sjunkit med tvåsiffriga tal sedan förra mätningen i september i fjol i tre av de fyra grenarna, medan Reinfeldt har tvåsiffriga uppgångar i tre grenar. När det gäller förmågan att leda regeringsarbete och att företräda Sverige utomlands är det bara drygt två av tio väljare som i dag väljer Sahlin, medan nästan två av tre håller på Reinfeldt. Märkligt att han får så bra siffror trots att han inte syns mer än som vädergubbe som spår prognoser om dåliga tider.

Varför ifrågasätts inte hans ledarskap mer? Varför frågar så få varför regeringen är så passiv i dessa dåliga tider?


Kommentarer
Postat av: Kjellberg

Hur menar du att ni har folket med er när opinionen både för Mona Sahlin och för ert rödgröna regeringsalternativ har sjunkit som en gråsten på ett halvår?

2009-03-01 @ 11:31:43
URL: http://www.signeratkjellberg.se
Postat av: Eva Hedesand Lundqvist

Jag är övertygad om att det handlar inte om Mona som person. Det handlar i stor utsträckning om Monas samarbete med Miljöpartiet.Samtalar med tidigare övertygade sossar som ifrågasätter det här samarbetet. Många tänker lägga sig på soffan och inte rösta pga detta. Det är nog det största problemet för oss framöver i valen.Att övertyga om att samarbetet är rätt mellan s, v och mp blir vår största utmaning!Hör ytterst få som ifrågasätter Mona som person.2009-03-01 @ 13:59:05
URL: http://www.s-info.se/eva
Postat av: Stefan Grundin

Ja, huvudsaken är ju att du tror på det själv. Verkligheten kommer tyvärr, för dig säga annat. En blå regering med stöd av sd. Då kommer det bli ordning och reda i detta land.

2009-03-01 @ 15:26:35
Postat av: Peter Friberg

Hej Monica!

Du skrev:

"Varför ifrågasätts inte hans ledarskap mer? Varför frågar så få varför regeringen är så passiv i dessa dåliga tider?"

Kan det vara så att väljarkåren inte tycker som du?

Vänligen Peter.

2009-03-01 @ 17:47:22
URL: http://blogg.tidaholmarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0