Förtjänar det nya högerpartiet verkligen uppmärksamhet?


Det verkliga högerpartiet centern gör allt för att få uppmärksamhet. Förmodligen tror de på sig själva när de säger att det ska bli fler jobb om det är lättare att sparka folk. Sparka folk för att de ska få barn, sparka dem för att de kanske inte skrattat med i chefens skämt på fikarasten, sparka dem för att de brutit benet. Det räcker inte med att sparka två i ett företag utan anledning som är möjligt idag utan nu ska fler få sparkas utan att över huvud taget den anställde eller dess fackförbund ska kunna protestera. Detta beskriver veronica palm mycket tydligt i sin blogg. Jag beklagar centerns språng åt högern och inser att de tagit det utrymme som lämnats av det gamla högerpartiet moderaterna. Centern är inte längre det folkrörelseparti som stod upp för miljön och människor i landsbygden som Peter Hultqvist tydligt beskriver

Men frågan är om de ens förtjänar denna uppmärksamhet som de så gärna vill ha?

Vi socialdemokrater står upp för arbetstagarnas rättigheter, slåss för ett bra företagsklimat och att anställda ska trivas på sina arbetsplatser, få inflytande och tillsammans utveckla företaget för framtiden.


Kommentarer
Postat av: Johan P

Men du borde ha någon kommentar till hur LAS (och höga ingångslöner) påverkar arbetslösheten. Med din egen paroll - jobben först! - borde man inte ha en mer flexibel arbetsmarknad?

2009-05-14 @ 08:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0