Margot gör en pudel, tyvärr är skadan redan skedd


Naturligtvis är det bra att Margot gör en pudel om sina uttalanden om vem som kontaktar vem inför EU-frågor och beslut.

Tyvärr kommer inte den förklaringen som hon ger i Aktuellt i Politiken inte att sändas i varje pip nyhet i radion, skrivas om i andra tidningar eller berättas om i TV.

 Dessutom borde Margot Wallström som är en sådan rutinerad politiker veta att det hon säger kan användas emot socialdemokraterna. Den Mosa Mona kampanj som media bedrivit i 7-8 månader ivrigt påhejad av högerkrafterna borde Margot Wallström ha varit medveten om när hon svarar på frågor


Kommentarer
Postat av: Johan P

Margot kanske tycker att Reinfelts regering är mer duglig än det alternativa med Sahlin & Ohly mfl.Den politiska skillnaden mellan Socialdemokraterna och Alliansen är inte så stor vilket gör regeringsdugligheten avgörande. Och där faller S, MP & V

2009-05-07 @ 19:50:39
Postat av: Stig-Björn Ljunggren

Ansvaret bör nog läggas på oss mediekonsumenter. Vi ska ha som utgångspunkt att det som medierna rapporterar inte är sant. Vi ska inte tro det förrn det blivit bekräftat. I det här fallet borde vi alla ha tänkt att "Margot har nog inte sagt så där".

Då hade vi inte blivit ett dugg förvånade nu. Det är inte dementier vi ska leta efter utan bekräftelser på att nyheten verkligen är en nyhet.

2009-05-07 @ 20:35:31
URL: http://www.ljunggren.com
Postat av: Tomas AnderssonTror nog du har fel när du påstår att det är “högerkrafter” som leder “Mosa Mona-kampanjen”……tror de finns närmare SAP än man kan tro. Sen är ju inte media sena att hänga på.

2009-05-07 @ 21:36:58
Postat av: Bo Widegren

Jag fattade inte att hon gjorde en pudel eller ens en tax. Jag tyckte hon sa att delar av intervjun var en förvanskning och andra delar en övertolkning. Den som är en hund är alltså SvD-journalisten. Men Margot har varit slarvig förr och jag tycker fortfarande att hennes uttalanden om Lavaldomen och lönedumpning är kufiska. Men det är ju bra om hon numera är klart med på valtåget.

2009-05-08 @ 01:06:36
URL: http://www.blogg.s-info.se/bowidegren/
Postat av: anne skåner

Kan förstå reaktionen men Margot är i EU inte partiarbetare utan representant för Sverige. hon kan inte i det läge hon befinner sig öppet prata kring S oh Mona.

2009-05-10 @ 10:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0