Kvinnor, kvinnor, kvinnor

3644416faf72f884f032c932685b8915.pngUlla Linqvist talar om rätten till heltid, rätt till an bra arbetsmiljö och vikten att ha kvar lagens om anställningsskydd. Hon talar också om vikten att det finns stark kvinnlig representation i beslutande församlingar. Hon gillar inte att den borgerliga regeringen lämnat walk over i jobbkrisen. Hon är riktigt arg på alla de tysta varsel som redan drabbat kvinnor och när nu kommuner och landsting ska spara ännu mer kommer drabba kvinnorna dubbelt.

Hon påminner om att kommunernas ekonomi försämras p.g.a arbetslösheten med minskade skatteintäkter och för att regeringen övervältrat kostnader när de sabbat a-kassan

Sedan fortsätter Lena Hjelm-Wallén om hur arbetet med att ta fram demokratiskt, lyssnande ledare. Hur kvinnor granskas hårdare/annorlunda än män, hur många ifrågasätter demokratisk lyssnande ledare mer när de är kvinnor. Hon beskriver det spännande arbetet med att samarbetet mellan s, v och mp. Därefter beskriver hon skillnaden mellan rött och blått i Europa. Hon uppmanar till engagemang och hårt arbete för ett högt valdeltagande i valet den 7 juni.

Ulla Lindqvist


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0