M TAPPAR JOBBFRÅGAN.

 

Moderaterna har förlorat greppet om jobbfrågan till Socialdemokraterna, enligt en Sifo-mätning har Mona Sahlin nu större förtroende än Fredrik Reinfeldt att hantera frågan om "jobb och arbetslöshet".

 Denna korta nyhet går att läsa i dagens industri (DI mån) Jag är ganska säker på att om det hade varit tvärtom hade det blivit en större nyhet, men det är ändå glädjande att vår politik äntligen når utanför Riksdagsmotionerna och kongresstexter.

En annan glädjande nyhet är att Mona Sahlins ledarstil lovordas i SVD, men det går också att läsa att Mona syns mer i media i aftonbladet. Mycket bra att vår partiledare syns, när vi om ett år tillträder den rödgröna regeringen och ministrarna är utsedda kommer dessa synas mer tillsammans med Mona Sahlin.

Över huvud taget känns det bra att starta kongressen på onsdag med sådan mediebevakning. Vi har alla chanser att komma ut med vår rättvisepolitik där vi sätter jobben först


Kommentarer
Postat av: Martin M

Jag hoppas att Sverige öppnar sina ögon och börjar tänka efter vad alliansen egentligen gör för Sverige. Vad kommer hända om dom får styra igen och fortfarande inte har förbättrat sin arbetspolitik? Hur kommer vi ungdomar som läst/kommer läsa klart klara oss i samhället om den svenska regeringen inte skaffar fler jobb?

Jag hoppas att vi kan sätta Fredrik & alliansen på prov när vi kommer till arbetspolitiken och jobbfrågan och dess framtid. Har dom ens någon grund? Eller är deras motto: Ta från det fattiga & ge till de rika (överdriver lite kanske.)

2009-10-28 @ 10:17:34
URL: http://www.metrobloggen.se/frominside

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0